Our Founders

Sadık ÖZÜM, Ph.D

Naval Architect and Marine Engineer

Doctoraal afgestudeerd op het gebied van parametrische romp-modellering en rompvorm-optimalisatie. Hij heeft al vele scheepsrompen ontworpen, mede op basis van zijn ruime werf-ervaring als bouwingenieur tijdens zowel jacht-refit- als nieuwbouw projecten.

Soner ÇETİN

Naval Architect and Marine Engineer

Hij heeft meerdere studies afgerond op het gebied van nautische architectuur en mechanische engineering en een afgeronde master-studie op het gebied van FEA (Finite Element Analysis). Hij is gespecialiseerd in en heeft ruime ervaring op het gebied van “construction engineering”, dit opgedaan bij verschillende scheepwerven voor grote schepen.

Gökhan KARAMAN

Naval Architect and Marine Engineer

Hij is gespecialiseerd in het ontwerpen en becijferen van pijpleiding-systemen aan boord, en heeft ruime ervaring opgedaan bij verschillende bouwprojecten van grote schepen (van 30 – 70 meter).

Umut ÖZDEMİR

Naval Architect and Marine Engineer

Hij is een ervaren project manager, thans met een lange reeks van succesvol afgeronde bouwprojecten van grote schepen op zijn naam. Hij is voornamelijk gespecialiseerd in budgettering, bouwonderhandelingen, (bouw)planning, management, en dit gecombineerd met inmiddels veel opgedane ervaring op de werkvloer en zijn analytische vaardigheden.

Associates

Depending on workload, Eureka Yachts has an extensive network of contacts to call upon, offering the ability to easily scale up on signing of new contracts. Currently, four further associates are working on existing, on-going projects